Afbeelding
Foto:

Gold Award leukste kapper 2018

voor drie toppers in Zevenaar

LIEMERS - Voor de verkiezing leukste kapper van 2018 zijn er liefst drie prijzen in de wacht gesleept in de gemeente Zevenaar en Westervoort.

Connie's Kapperij heeft de beste beoordeling van Zevenaar. Trendy bij Tamara is tweede van Gelderland en eerste van Westervoort als leukste zzp-kapster en Shapehairbylisa heeft de meeste stemmen en hoogste beoordeling als zzp-kapster van Zevenaar. Deze drie toppers werken allemaal onder één dak.

"Door dit unieke samenwerkingsverband zijn wij in staat voor elke klant de juiste behandeling aan te bieden en hanteren wij dezelfde prijzen. Ieder van ons heeft zo zijn eigen specialisme, onder andere knippen en kleuren, barbierwerk, opsteken, modelföhnen, hairwaves maar ook keratine- en botoxbehandeling voor het haar. Wij werken met de kleuringen van het Spaanse topmerk Tahe."

"Uniek bij ons in de salon zijn de Careplex herstelbehandelingen en Magic botoxbehandelingen voor het haar. Een Careplex behandeling is in staat uw beschadigde haar weer blijvend te herstellen, voor zeer zwaar beschadigd haar door blondering kan een tweede of derde behandeling nodig zijn, onze Magic botox behandeling geeft uw haar tijdelijk meer volume en glans. De Magic botoxbehandeling is vier weken houdbaar.

Heeft u interesse in een van onze behandelingen of voor een goede knipbeurt kunt u bellen naar ons algemene nummer 0316 242350. U kunt online inboeken bij Trendy bij Tamara 06 42029764 of Shapehairbylisa 06 44686010. Wij werken uitsluitend op afspraak. Wij zijn gevestigd aan Lentemorgen 5 in Zevenaar. Gratis parkeren."