Kristallen Tranen in Parkinson Café Zevenaar

ZEVENAAR - Op dinsdag 19 juni is van 14.00 tot 16.00 uur in Parkinson Café Zevenaar de voorstelling 'Kristallen Tranen' van Hans Holtslag. De voorstelling stond oorspronkelijk gepland voor 16 januari, maar kon wegens omstandigheden niet doorgaan.

In 2007 kreeg Hans Holtslag op 47-jarige leeftijd te horen dat hij de ziekte van Parkinson heeft. In de theatervoorstellingen vertelt hij zijn verhaal. Aan de hand van zijn eigen belevenissen, hersenspinsels, inzichten en fantasieën schreef hij voorstellingen en boekjes. Zijn voorstellingen worden zeer goed ontvangen. Hans hoopt anderen te inspireren om de eigen situatie waar nodig ‘om te denken’ en zo mogelijk de kwaliteit van leven te verbeteren. Zijn uitgangspunt is: “Je hebt de ziekte maar bent niet de ziekte.”

Parkinson Café Zevenaar is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson te maken heeft: mensen met Parkinson, hun partner, mantelzorgers en zorgverleners. In verband met het beperkte aantal plaatsen kunnen we alleen mensen toelaten die zich van te voren hebben aangemeld. Zich opgeven kan via info@liemerije.nl of via 088 0441999. Degenen die zich voor de voorstelling van 16 januari hadden opgegeven, worden verzocht dit nogmaals te doen.

De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Om de kosten te drukken verzoeken wij u tweedehands boeken mee te brengen die Hans vraagt voor zijn goede doel (http://hansholtslag.123website.nl/411878866). Parkinson Café Zevenaar wordt gehouden bij Liemerije Zevenaar, Hunneveldweg 12.