Afbeelding
Foto:

Patrick Boogaars gaat door

ZEVENAAR - Patrick Boogaars is al meer dan 20 jaar stoffeerder. In die jaren heeft hij geheel zelfstandig, maar ook samen met zijn vader het bedrijf gerund. Sinds 1 maart van dit jaar is vader Boogaars niet meer werkzaam in het bedrijf en werkt Patrick samen met zijn nieuwe compagnon Harry Kattenbelt onder de naam Boogaars Stoffering.

Harry houdt zich bezig met de in- en verkoop, productieplanning en overige zakelijke beslommeringen. Patrick maakt offertes op locatie en richt zich daarnaast volledig op de productie, op zijn passie voor het mooie vak van stoffeerder. De mannen streven beiden naar kwaliteit van de gebruikte materialen, van de gebezigde techniek én van het eindproduct.

Naast het stofferen van het gewone huiskamermeubilair worden er in deze tijd van het jaar veel loungesetkussens en matrassen en kussens van campers en caravans op maat gestoffeerd. Regelmatig wordt een boot van een nieuw interieur voorzien en worden stoelen en bankjes van oldtimers weer in hun oude glorie hersteld. Boogaars Stoffering staat garant voor een mooi eindproduct, geheel naar de wensen van de klant.

Boogaars beschikt over een uitgebreide collectie aan meubelstoffen van diverse leveranciers en in diverse prijsklassen. Nog steeds is het heel gebruikelijk om je oude (design-)meubeltjes te laten (her-)stofferen. Zitting en rug worden vernieuwd en overtrokken met een nieuwe stof en je oude bank is weer als nieuw!

Patrick en Harry komen graag bij u thuis voor een goed advies en een vrijblijvende offerte. Ook bent u welkom in hun winkel aan de Edisonstraat 18 in Zevenaar.