HCC-avond in Ons Huis (foto: HCC Zevenaar)
HCC-avond in Ons Huis (foto: HCC Zevenaar)

HCC Computeravond: Internetbrowsers

ZEVENAAR - Op donderdag 14 juni verzorgt de HCC weer de maandelijkse computeravond. De avond wordt gehouden in Ons Huis aan de Dr. Honigstraat 3 in Zevenaar. Aanvang lezing 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

"In deze presentatie bespreken we de diverse instellingen van verschillende browsers. Het gaat dan om Edge, Internet Explorer, Google Chroom en FireFox. Hoe kun je de browser helemaal naar jouw hand zetten als het gaat om privacy, het verwijderen van de cache bij het afsluiten van de browser. Daarnaast hoe kun je een browser instellen als standaard browser en welke startpagina toon je dan. Het is heel belangrijk om je browser altijd up-to-date te houden, maar hoe doe je dat? Kortom een leerzame presentatie over het werken met de browser."

De presentatie wordt gegeven door Gerrit Tiemens, lid HCC kerngroep Zevenaar. Bij de helpdesk zijn de nodige deskundigen aanwezig die helpen bij vragen en problemen op het gebied van computerapparatuur en -programmatuur. Natuurlijk is er weer de mogelijkheid om informatie te krijgen over allerlei onderwerpen, zoals Internet, Genealogie, Linux, Windows, Office, Video bewerken en Adobe Fotoshop. De toegang is vrij voor HCC-leden ook niet-leden zijn welkom, maar betalen vier euro per avond.