John Brink
John Brink Foto:

Nederlandstalige avond in De Lantaern

ZEVENAAR - Op zaterdag 16 juni valt er alleen Nederlandstalige muziek te beluisteren in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. Zangeres Alysa brengt onder andere een aantal zelfgeschreven nummers. Accordeonist John Brinks zal er voor zorgen dat er flink meegezongen kan worden en als afsluiter zingt zanger/entertainer Tonny Magendans een aantal bekende nummers. De avond begint om 21.00 uur en de toegang is gratis.

Zangeres Alysa is een spontane goedlachse en creatieve vrouw uit Herwen. Ze heeft de afgelopen jaren in verschillende formaties gezongen. Nu is ze op de solotoer. Op zeer jonge leeftijd is Alysa al begonnen met het schrijven van eigen teksten. Speciaal voor deze Nederlandstalige avond heeft ze ook een aantal nummers geschreven. Zingen is haar passie. Haar 10-jarige dochter Wynonna is aangestoken door het zangvirus van haar moeder. Samen zullen zij een zelfgeschreven lied ten gehore brengen.

Accordeonist John Brink komt uit Metslawier. Op een open podiumavond kwam hij zomaar aanwaaien. Vanaf het moment dat hij de eerste akkoorden uit zijn accordeon toverde, begon het publiek al uit volle borst mee te zingen. Hij bespeelt diverse accordeons met een eigen stijl.

Zanger/entertainer Tonny Magendans uit Doetinchem zit al jaren in het vak en maakt van ieder optreden een feest. Als 12-jarig jochie zong hij bij Arno & Gradje de tranentrekker 'Pappie, ik zie tranen in uw ogen'. Nu kan hij solo putten uit een heel breed repertoire. Kortom gezelligheid en plezier alom.