Afbeelding
Foto:

Truckstop Transito:

vertrouwd adres met luisterend oor

BABBERICH - Na een lange rit wil je als vrachtwagenchauffeur een lekkere stevige hap, een gezellig praatje en goede voorzieningen als een fijne douche en schone toiletten. Dat tweede thuis voor vrachtwagenchauffeurs biedt Transito truckstation in Babberich. Bert Oosterbaan runt sinds 2012 met liefde zijn zaak.

"Chauffeurs zijn hele prettige mensen om mee om te gaan. Ze zijn de hele dag alleen aan het werk, dus bij ons grijpen ze graag de kans om even een praatje te maken. Daar nemen wij graag de tijd voor. Ieder chauffeursrestaurant heeft die sociale functie. Chauffeurs maken op de weg soms ook nare dingen mee, ze zien van alles gebeuren. Dan is het fijn als ze hun verhaal kunnen vertellen en een beetje steun van ons kunnen krijgen. Dat maakt het werk hier ook mooi en waardevol."

Nieuw in het assortiment

"Je kunt bij ons ook maaltijden afhalen. We hebben allerlei broodjes en schotels. Onze gehaktballen zijn zelfgemaakt, onze frites binnenkort ook. Een chauffeur moet goed eten! Nieuw bij ons is de beroemde bamibal uit Velp van Beursken. Die zijn in de hele omgeving bekend. En nu hoeft een chauffeur dus niet meer speciaal naar Velp, maar kan hij bij ons genieten van deze huis gemaakte beroemde snack."

Truckstop Transito, Transito 11, Babberich.