Vijf bandjes tijdens

Muziek op 't Plein!

ZEVENAAR - Zevenaar De Stad in! organiseert in samenwerking met jongerencentrum 4All en Danny van de Bogaard ‘Muziek op ’t Plein’. Op 6 mei klinkt er in het centrum van Zevenaar de muziek van vijf jongerenbands in zeer diverse muziekgenres. De winkels zijn tijdens deze koopzondag open van 12.00 tot 17.00 uur.


Zevenaar De Stad in! zocht samenwerking met uitvoerend musicus in opleiding Danny van den Bogaard en jongerencentrum 4All om een middag te organiseren met muziek door jonge muzikanten.

Gitarist
Danny van den Bogaard is zelf gitarist bij de band Rehab Rehearsal waar hij met drie medemuzikanten alternatieve rock maakt; ruige muziek waarbij iedereen uit zijn dak kan gaan. “We spelen eigen nummers waarbij we ons niet conformeren aan een genre maar muziek maken voor zowel de popliefhebber als de doorgewinterde metalhead.”

Vijf bands
Naast Rehab Rehearsal treden zondag 6 mei ook Splash! (enthousiaste coverband), Nolan (swingende upbeat indiepop), Point Blank (rock met verrassingselementen van minimalistische coupletten tot bombastische gitaarsolo’s van hun EP ‘On Our Way’) en Dawnbreakers (winnaar van de Achterhoekse Bandcompetitie waarmee zij een podiumplek veroverden op Huntenpop 2018).