Het Braamhuis
Het Braamhuis Foto:

Kookworkshop voor mensen met kanker bij Het Braamhuis

ZEVENAAR - Op zaterdag 12 mei van 9.30 tot 12.30 uur houdt Het Braamhuis aan de Reisenakker 12 in Zevenaar een kookworkshop 'Gezond en lekker koken voor mensen met kanker'. De ochtend wordt verzorgd door Peter Haima.

Peter is medisch bioloog en werd in 2010 zelf geconfronteerd met kanker. Tijdens zijn herstelperiode ontstond een diepgaande interesse in voeding en leefgewoonten in relatie tot kanker. Geïnspireerd door zijn voorspoedige herstel geeft hij regelmatig lezingen over dit onderwerp en verzorgt hij herstel yogalessen in zijn praktijk.

Begonnen wordt om 9.30 uur met koffie/thee, waarbij Peter iets zal vertellen over gezonde voeding en waarom dit voor mensen met kanker zo belangrijk is. Je krijgt praktsche tips en recepten, hoe dit thuis toe te passen. Daarna worden er met aanwijzigingen van Peter heerlijke gerechten bereid. Tijdens de afsluitende lunch kunnen alle deelnemers genieten van elkaars kookkunsten.

Aanmelden is verplicht via activiteitenbraamhuis@gmail.com of 0316 332111 of via info@braamhuis.nl.Toegang: vrijwillige bijdrage.