Afbeelding
Foto:

Avondvierdaagse Duiven Groessen en Loo

DUIVEN - Op dinsdag 5 juni om 18.00 uur is de start van de avondvierdaagse Duiven Groessen en Loo zoals van ouds vanaf het Eilandplein in Duiven.

"Het startbureau is Praathuis 304, waar wij te gast zijn bij de wijkraad Duiven – Zuidoost. We hebben als stichting, samen met onze grote groep vrijwilligers (de bekende verkeersregelaars) weer de routes goed voorbereid om u allen zo veilig mogelijk langs de wegen op de route te kunnen begeleiden. Elk jaar weer wordt dat door u goed gewaardeerd en daar zijn we erg blij mee. Uw steun en waardering uit u middels onverwacht applaus en zelfs met hele leuke, kleine attenties. Dank daarvoor. Wij kijken uit naar uw bijdrage dit jaar.

Wij gaan natuurlijk uit van een week met mooi weer, maar kunnen dat niet garanderen. Denk daarom goed aan uw voorbereiding met de juiste kleding en schoeisel. Als u net als de andere jaren de 'instructies' opvolgt van onze verkeersregelaars, dan heeft u nagenoeg de zekerheid, dat op de verschillende lastige knooppunten u met zorg en veilig wordt begeleid. Realiseer wel dat niet alleen u de wegen gebruikt, maar dat ook al het andere verkeer 'gewoon' doorgaat. Onze goed-opgeleide verkeersregelaars weten op dat moment wat te doen. Wij vragen u slechts het opvolgen van de instructies.

In navolging van ons jubileumjaar waarbij wij alle officiëel ingeschreven deelnemers verrasten met een ambachtelijk ijsje van IJssalon La Calamita uit Duiven, hebben wij gemeend u wederom te mogen verwennen met een gelijke traktatie.

Dit ijsje wordt aangeboden namens ons en IJssalon La Calamita op het verzamelterrein van de firma Kinkelder aan de Veldstraat op vrijdag (de laatste dag)." Om 20.00 uur vertrekt daar ook het eerste muziekkorps voor de feestelijke intocht. Inschrijven voor de 5,10 of 15 km kan via de website www.avduiven.nl.