Basketiers'71 is er ook

voor de allerkleinsten!

ZEVENAAR - De competitie zit er alweer op, met wisselende resultaten. Daarmee is het seizoen nog lang niet voorbij. De trainingen worden voortgezet, een kleine rustpauze. En in verband met de eindexamenperiode(s) trainen in sporthal Lentemorgen.

Dan beginnen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer. Elk team wordt opnieuw samengesteld, individuele wensen worden naar voren gebracht. Waar het kan, mogelijk is, worden deze op elkaar afgestemd, Nieuwe leden zijn zoals bij iedere vereniging, meer dan van harte welkom!

Zo ook bij Basketiers’71, geldt dit zeker voor de allerjongsten. De teams U10 & U12 kunnen zeker nog versterking, uitbreiding gebruiken. Samen bewegen, met de bal leren dribbelen, het spelplezier, samenspel staat voorop. Om gezamenlijk spelenderwijs, de beginselen van de basketbalsport te leren kennen. Je bent van harte welkom, iedere donderdagavond van 17.30-18.45 uur op de Schilderspoort.

Voor meer informatie neem contact op via: secretaris@basketiers.nl. "We zien jullie graag verschijnen. Zeg nu zelf: “Wie is er niet groot geworden, bij Basketiers’71!”