Geloofsgemeenschap Heilige

Werenfridus

Zaterdag 28 april 19.00 uur Lichtviering

Zondag 6 mei 9.30 uur Woord en Communieviering

Intenties: Jan van Osch (jgt) Carla van Osch, Johanna van Dijk-Hagelaar, Doortje van de Linde -van Wolferen, ouders Rekswinkel-Reijers, Maria Hendrikx-Toonen,Wim en Annie Grefen-Wanders, Corrie Messing-Disteli,Riny Smits-Hakfoort, Rob Bisselink, Engelien Bisselink, Jan Jansen, Robert Budel.

Sint-Franciscus

Babberich

Op zaterdag 28 april is er om 19.00 uur een communieviering met als voorganger Maarten Smits. Het gemengd koor verzorgt hierbij de zang.

Gebedsintenties:

Albert en Henkie van Dinther

Dineke en Henk van Dinther

Theo Boekhorst en ouders Boekhorst

Henk Peters

Woensdag 2 mei 19.00 uur Eucharistieviering in de kapel met paters Capucijnen.

Telefoon: 0316-247216 Email : babberich@sint-willibrordusparochie.nl.

H. Andreas

Groessen

Vieringen: Zo.29-4-18 geen viering. Zo.6-5-18 09.30 uur Woord & Communieviering o.l.v. parochianenvoorgangers Wim Herbes en Piet Peers.

Intenties: Zo.6-5.18: Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, Gerrit en Joke Uffing-Polman,Theo Vis, Hennie, Diny en Willy van Kempen, vader en moeder Staring, Dora en Harrie Smits, Bernard Bouwman, Gerrit en Leike Driessen, Jan te Witt, Bertus Driessen, Hans en AnneMiek Buhler-Sommers, jaargedachtenis Theodorus Kampschreur, Hennie Bloemberg-Witjes, Wim Tiedink.

Cursus 'Omgaan met Borderline'

ZEVENAAR - Op woensdagavond 16 mei start in Zevenaar de cursus 'Omgaan met Borderline.' In deze cursus voor partners, familie en andere naastbetrokkenen gaat het specifiek over de borderline persoonlijkheidsstoornis en hoe daar in het dagelijks leven mee om te gaan. De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten.

In de cursus krijgt men naast achtergrondinformatie ook handvatten voor het samenleven met iemand met deze problematiek en tips om goed voor uzelf te zorgen. Het delen van ervaringen is een belangrijk onderdeel van de cursus. Voorafgaand aan de cursus vindt er een kennismakingsgesprek plaats met de cursusleider(s). Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

"Wilt u meer informatie of zich aanmelden? Dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van GGNet Preventie, 088 9331180 of via de mail preventie@ggnet.nl. U kunt ook terecht op www.ggnet.nl/preventie."