Vrijwilligers gezocht

ZEVENAAR - Caleidoz Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor de volgende organisaties:

- De Hulpdienst van Caleidoz zoekt een chauffeur die (met de eigen auto) mensen naar arts, ziekenhuis vervoert. Ook zoekt men enkele handige klussers en tuinmedewerkers.

- Caleidoz Nieuwkomers zoekt een taalvrijwilliger voor het begeleiden van ouders met jonge kinderen (tot en met 12 jaar) die beter willen leren lezen, schrijven en spreken. Dit kunnen zowel ouders zijn die in Nederland geboren zijn als anderstalige ouders.

- Liemerije is op zoek naar vrijwilligers die op maandag- of donderdagavond op de revalidatieafdeling samen met revalidanten willen koken.

- Stichting Welkomhuis zoekt een vrijwillige activiteitenbegeleider voor het begeleiden van computeractiviteiten, koken, wandelen en schoonhouden van de ruimte.

Voor meer informatie over deze en circa 300 andere vacatures kunt u contact opnemen met de Vacaturebank van Caleidoz Vrijwilligerscentrale Zevenaar (maandag - vrijdag van 9.00-12.00 uur, telefoon 0316 243299). U kunt ook kijken op de website www.vrijwilligerscentralezevenaar.nl of een e-mail sturen naar: vacaturebank@caleidoz.nl.