Rijdend in Duitsland (foto: pr ASOM)
Rijdend in Duitsland (foto: pr ASOM)

Kennismaking Rit MC ASOM

ZEVENAAR - Na de geslaagde Batavieren Rit op zondag 15 april, waar MC ASOM als toerclub ruim zestig motorrijders uit alle delen van het land welkom mocht heten, is op zondag 29 april de jaarlijkse Kennismaking Rit. Toerrijders uit de Liemers en verdere omgeving worden uitgenodigd om een keer mee te komen toeren en te ervaren hoe het is om nu niet zelf een route te moeten bedenken.

De lengte van de rit is ongeveer 160 km. De route brengt de motorrijders richting Nationaal Park De Hoge Veluwe, Vierhouten, Nijbroek en daarna richting de IJssel om via Bussloo weer richting clubhuis in Zevenaar te toeren. Deze rit is alleen beschikbaar voor GPS-navigatie. Motorrijders die zelf niet over navigatie beschikken kunnen zich aansluiten bij een van de vele kleine groepjes. Laat bij binnenkomst even weten dat je graag in een van die groepen wilt meerijden.

Het maakt niet uit wat u rijdt: een sportmotor, toermotor, oldtimer, zijspancombinatie, het gaat erom dat u er plezier in heeft en dat is het motto van MC ASM. Vanaf 09.30 uur is men welkom voor een lekkere kop koffie en kan men een kijkje nemen in ons clubhuis, informatie inwinnen en te weten komen wat MC ASOM allemaal onderneemt om van het motorrijden te genieten. De start is zondag 29 april om 10.00 uur. MC ASOM is een toerclub met ongeveer honderd actieve leden. Belangstellende motorrijders zijn welkom in het clubhuis aan de Edisonstraat 3 in Zevenaar. Meer informatie en foto's over deze club staan op www.mc-asom.com. MC ASOM houdt minimaal vijftien reguliere toerritten per jaar. Ook zijn er minimaal twee ritten over meerdere dagen.