Afbeelding
Foto:

CulinaireLoods, eten met karakter!

DUIVEN - Chef-koks Harm en Hidde hebben kort geleden de stap genomen om samen de CulinaireLoods aan de Dijkgraaf 42 in Duiven te openen. Hun grote passie voor biologische producten en bijzondere smaakcombinaties ziet u ruimschoots terug in de gerechten die zij voor u kunnen maken!

        

Afhaalmogelijkheden zijn er tegenwoordig genoeg, maar vaak bevatten deze gerechten heel veel vet, zout, suiker en maar weinig goede voedingsstoffen en vitamines. Dit kan anders! En daar zetten de heren van CulinaireLoods zich zeven dagen per week voor in! Het moet voor iedereen mogelijk zijn om gezond te eten, ook als je een keer geen zin of tijd hebt om te koken!

Bij CulinaireLoods kunt u een gezonde, voedzame, maar vooral betaalbare lunch en/of diner afhalen óf bij u thuis of op het werk laten bezorgen. Alles bereid met de lekkerste biologische producten die met veel zorg voor u geselecteerd zijn! Maar ook voor een breed spectrum aan kookworkshops, kookclubs en Private Dining kunt u bij Harm en Hidde terecht! Tevens kunt u deze industriële, maar sfeervolle lokatie afhuren voor privé-bijeenkomsten.

CulinaireLoods, met recht een multifunctioneel smaakcentrum! Meer informatie en onze menukaart kunt u vinden op www.culinaireloods.nl

telefoon: 06- 29380137

Afbeelding