Afbeelding
Foto:

Pedicure Duiven West

DUIVEN - Cecilia Van Pedicure Duiven West, werkt als medische pedicure in de gemeente Duiven Arnhem en omgeving.

"Graag wil ze iets vertellen over haar vak medische pedicure. Al enkele jaren ben ik gediplomeerd en werkzaam als medisch pedicure. Dit houdt in dat ik voeten mag en kan behandelen van cliënten met reuma en/of diabetes. Ik heb een samenwerkingsovereenkomst met de huisartsen (ketenzorg) en met de podotherapeuten in de regio, zij verwijzen cliënten met een medische voet door.

Voordat ik met de behandeling ga beginnen, informeer ik eerst bij mijn cliënt of er klachten zijn aan de voeten. Daarnaast vraag ik ook hoe het met de gezondheid van de cliënt is en of de cliënt medicatie gebruikt of heeft gebruikt.

Verder behandel ik de cliënten die hun voeten goed verzorgd willen hebben. De behandeling gaat als volgt: Ik desinfecteer altijd eerst de voet. Daarna bekijk ik de voeten of er bijzonderheden zijn. Aansluitend worden de nagels verzorgd, eeltvorming, kloven en likdoorns verwijderd. Na de behandeling worden de voeten schoongemaakt.

Naast de behandeling verkoop ik diverse producten voor de voeten van onder andere La Reine, (natuurlijke huid/voetverzorging), Oil'n More en HFL Laboratories voor kalknagels. Neem voor meer informatie contact met mij op of kijk op mijn website www.pedicureduivenwest.nl.

Als medisch pedicure en/of pedicure (+) ben je aangesloten bij een vakorganisatie ProVoet en Procert. Aan het logo kunt u zien, dat de pedicure(s) ingeschreven staan bij deze organisatie. Binnen mijn vakgebied ben ik verplicht om bij- en nascholing te volgen binnen mijn vakgebied."

Cecilia Pedicure Duiven West, Steenstraat 45, Duiven; 06 57552571 / 0316 265631.