Afbeelding
Foto:

Pand 15 viert haar verjaardag

met 15% korting!

LPBITH - Sinds 2 jaar is Pand 15 een begrip in de regio. In mei 2016 opende Anja Polman na jaren in de retail te hebben gewerkt haar eigen winkel in dameskleding. Met hulp van haar familie groeide Pand 15 uit tot een drukbezochte boetiek met de laatste mode trends.

"Het begon met de verkoop van tweedehands kleding, maar al snel kochten we ook nieuwe collecties in, van bijvoorbeeld Magna, in Amsterdam maar ook in Duitsland en Frankrijk", vertelt Anja trots.

Mode zit de familie in het bloed. Neef Luuk, Anja's 'rechterhand', zette als vervent modefanaat de Pand 15 webshop op en houdt de klantenkring middels Facebook op de hoogte van leuke acties. De winkel behield ondanks het succes ook haar gezellige karakter. "Iedereen, of je nu wel of niet wat koopt, is welkom voor een kopje koffie en een praatje", beamen Anja en Luuk. "En we hebben leuke outfits voor iedere maat en ieder budget."

Op 12 mei viert Pand 15 vanaf 10.00 uur haar tweede verjaardag met een hapje en drankje èn een fikse korting van 15 procent op de nieuwe collectie. Pand 15 is gevestigd aan de Komstraat 15 in Lobith.