Afbeelding
Foto:

Is uw aanhangwagen kapot?

BEEK - Is uw aanhangwagen kapot? Dan bent u bij Garage Kaal & Buunk aan het juiste adres. Garage Kaal & Buunk haalt hem bij u op, repareert hem en brengt hem weer terug. De meeste onderdelen liggen op voorraad, dus zij kunnen u direct helpen. Naast verkoop en onderhoud, verhuurt Kaal & Buunk ook aanhangwagens. Bel ons voor meer informatie op 0316 531684.

Garage Kaal & Buunk richt zich op verkoop nieuw en gebruikt, reparatie en onderhoud van alle merken aanhangwagens, voor zowel nieuw als gebruikt. Laat uw aanhangwagen checken. Op deze manier weet u of u veilig de weg op gaat. Bel ons voor een afspraak.

Wij zijn de Hapertdealer van de regio. Hapert aanhangwagens biedt een compleet assortiment aan voor de professional als voor de thuisgebruiker. Hapert staat bekend om een sterk en kwalitatief hoog staand product. Hapert heeft aanhangwagens groot als klein. Een aanhangwagen voor iedereen dus. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment nieuwe aanhangwagens staan.

Naast aanhangwagens kunt u bij Garage Kaal & Buunk ook terecht voor apk, reparatie en onderhoud van uw auto en brommobiel.

Garage Kaal & Buunk zit gevestigd op industrieterrein het Matjeskolk aan de Zuidermarkweg 2 in Beek. Bezoek ook onze website www.kaalbuunk.nl.