Afbeelding
Foto:

Programma Filmhuis Didam

Maandag 30 april om 20.00 uur: Victoria en Abdul. Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria (Judi Dench) en Abdul Karim een jonge klerk uit India.

Vrijdag 4 mei om 20.30 uur: The Insult. In The Insult leidt een incident tussen twee mannen tot een zaak van nationaal belang, waarin de Libanese burgeroorlog een schaduw op de hedendaagse maatschappij werpt.

Maandag 7 mei om 20.00 uur: Les Gardiennes. 1915. Wanneer de mannen van de boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen naar een evenwicht tussen het harde werk en de terugkomst van de soldaten.

Vrijdag 11 mei om 20.00 uur: Het Leven is Vurrukkulluk. In Het leven is vurrukkulluk worden drie liefdesverhalen gevolgd. Het is een film over liefde en verlangen.

Filmhuis Didam is te vinden aan de Kerkstraat in gebouw Waverlo. Meer informatie over films of het filmhuis: www.filmhuisdidam.nl. Entree film 7 euro, ‘Vriend Van’ 5 euro, kinderfilm 5 euro. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.