Ontmoetingskerk Zevenaar

Op zondag 29 april is er om 10.00 uur in de Ontmoetingskerk een bijzonder viering. Ds Hans Bouma verzorgt dan een verhalendienst over de persoon van Maria Magdalena. Er is muzikale begeleiding met gitaar en fluit.

Op zondag 6 mei is er om 10.00 uur een Avondmaalsviering waarin ds. Alle Jonkman zal voorgaan.

In gebouw Ons Huis is er ook om 10.00 uur Jeugdkerk voor kinderen van 13-17 jaar en kindernevendienst voor kinderen tot en met 12 jaar.

Geloofsgemeenschap H. Remigius

Zondag: 29 april om 11.00 uur. Eucharistieviering.
Voorganger: Pater G. Remmers. Koor: Dames en Herenkoor.

Zondag: 6 mei om 11.00 uur. Eucharistieviering.
Voorganger: Pater G. Remmers. Koor : Dames/Herenkoor Westervoort.

Gebedsintenties 20-04-2018: Jo Snelder-Velthausz, Els en Eeke Schampers, Albert Mattijsen, Wil Reimerink-Roording, Nol Snelder, Gerard Ossevoort, Teun van Santen, Loes Oosterman-Geurtsen, Ria Spaan-Jansen, Ouders Wouters van den Oudenweijer-van Oppenraaij en schoonzoon en schoondochter.

Gebedsintenties 06-05-2018: Dineke en Jan Krus-Duis, Herman Derksen, Wilma Willemen-Roepman, Ouders Nijenhuis-Klein Goldewijk, Wil Reimerink-Roording, Nol Snelder, Gerard Ossevoort, Teun van Santen, Loes Oosterman-Geurtsen, Ria Spaan-Jansen, Dinie Hagen.Jaargedachtenis: Gerrit Hagen.

Overleden: Ria Spaan-Jansen in de leeftijd van 81 jaar.

Mei-bingo

bij Het Palet

DUIVEN - Het Palet trefpunt Duiven houdt op zondagmiddag 6 mei een grootse 50plusbingo.

Tijdens deze bingo zijn er diverse leuke prijzen te winnen. Tevens zal er op deze middag een loterij worden gehouden. Vrijwilligers van het Palet zullen de bezoeker tussen de bingospelen door een borrelhapje aanbieden. De aanvangtijd van deze middag is 13.30 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur.

Wegens beperkte ruimte in Het Palet dient men zich voor deze bingo aan te melden bij Tonnie Jansen, 0316 266104. Begeleiders zijn ook welkom. Heeft u een vervoersprobleem bel Hulpdienst graag gedaan: 026 4440094. Het Palet is aan de Mondriaanstraat 14 in Duiven (tegenover de Coop). Uitgebreide informatie staat op www.hetpaletduiven.nl.