Afbeelding
Foto:

The Travel Club Groessen

DIDAM - Beste Reiziger, er ligt vandaag de dag letterlijk een wereld voor u open, waarin Reizen naar onbekende , verre oorden haalbaar is. En ook dichter bij huis zoeken we steeds liever het onbekende op. We zoeken naar authenticiteit en originaliteit, we zoeken naar verrassende bestemmingen.

Om in het uitgebreide aanbod een bestemming te kiezen die echt bij u past, dat valt nog niet mee. Op verjaardagen en bijeenkomsten zijn vakanties een geliefd gespreksonderwerp, en worden er mooie plekjes aan elkaar doorgegeven. Maar, de droomvakantie van uw vriend hoeft voor u natuurlijk niet de juiste te zijn.

Graag help ik u, als u persoonlijk reisadviseur, naar de reis die echt bij u past. Ik heb, met mij organisatie The Travel Club, toegang tot een zeer ruim aanbod aan mogelijkheden. Of dat nu gaat om een weekendje weg of een complete wereldreis .

Zoekt en boekt u graag zelf? Kijk dan eens op mijn website. Ook daar is er een ruim aanbod aan direct boekbare vakanties te vinden. En ook voor autohuur, een reisverzekering, of een visumaanvraag kunt u op mijn site terecht. En voor het aanmelden op mijn nieuwsbief.

Op mijn Facebookpagina plaats ik regelmatig aanbiedingen en tips, en deel ik mijn eigen reiservaringen.

Groet, Dorien den Balvert / The Travel Club Groessen / www.thetravelclub.nl/doriendenbalvert

Afbeelding