Afbeelding
Foto:

Ambachtelijk genieten in Didam

DIDAM - Al vier jaar zijn wij gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk schepijs, op de Italiaanse manier. U kunt bij IJs & More dan ook terecht voor 24 smaken heerlijk ijs, dat wij dagelijks vers voor u maken.

Naast het gewone ijs hebben wij ook ijscoupes en nieuw in het assortiment is het IJskrokantje, een wafelbakje met bolletjes ijs naar keuze. Met onze ijsbar serveren wij op afspraak ijs op (feest)locatie. Uiteraard kunt u bij ons tevens terecht voor koffie, cappuccino en frisdranken met een Belgische wafel. Op ons terras is altijd wel een plek te vinden en het parkeren in het centrum van Didam is gratis.

In het chocolade-atelier boven de ijssalon, maken wij zelf het hele jaar bonbons en chocolade. Ook op dit gebied zijn wij gespecialiseerd. Wij maken bonbons met logo's en persoonlijk chocolade boodschappen met of zonder uw eigen foto en tekst. Leuk als 'give away' bij allerlei gelegenheden.

U kunt eveneens een workshop bij ons volgen; u leert dan onder andere zelf bonbons te maken. Voor kinderen kunnen er verjaardagsfeestjes worden gehouden. Ook zij gaan dan zelf aan de slag met het maken van chocolade creaties.

IJs & More, Oranjestraat 12, Didam; 06 14153308; www.ijsenmore.nl.

Afbeelding