Afbeelding
Foto:

Zweers tuinmachines

maakt tuinieren nog leuker!

LOBITH - Sinds april 2016 kunt u in Lobith terecht voor alle materialen om de tuin gemakkelijk te onderhouden. Van hypermoderne robotgrasmaaier tot tweedehands hogedrukreiniger: u vindt het bij Zweers tuinmachines.

Gerard Zweers is terecht trots op zijn zaak: "De afgelopen winter hebben we de werkplaats en de showroom helemaal vernieuwd. De showroom ligt nu mooi centraal in het pand. Nu alles weer groeit en bloeit, staan wij helemaal paraat voor onze klanten."

In de nieuwe showroom krijgt u vakkundig advies. Gerard helpt u graag bij het kiezen van de juiste machine. Zowel particulieren als professionele gebruikers slagen hier altijd. U kunt er terecht voor alle bekende merken tuinmachines. Sinds kort horen daar ook Dolmar en Makita bij. Koopt u liever een machine 'met ervaring'? Er komen geregeld inruilmachines binnen.

Zweers Tuinmachines is hèt adres voor onderhoud, reparatie en verkoop van tuinmachines. Gerard: "Denk hierbij aan het slijpen van uw snoei- zaag- of maaigereedschap en dergelijke. Zit u met vervoer? We bieden een gratis haal- en brengservice." Gerard Zweers komt graag naar u toe met zijn serviceauto. U kunt uw machines en/of gereedschappen altijd zelf naar de werkplaats brengen. Ook voor onderdelen voor uw machine bent u bij Zweers aan het juiste adres.

Zweers Tuinmachines, Gerard Zweers, Halve Maan 22, Lobith; 06 48765769; E-mail: info@zweerstuinmachines.nl.