No Pasa Nada
No Pasa Nada Foto:

Theatergroep IJsbloemen

speelt eenakter tijdens Open Podium

BABBERICH - Op zaterdag 12 mei speelt Theatergroep IJsbloemen uit Babberich de eenakter ‘Verboden eenden te voeren’ tijdens het Open Podium in Muziekcafé De Lantaern. Maar er staan ook nog andere optredens op het programma.

Het duo No Pasa Nada opent de avond met mooie eigen liedjes en Shannagee zorgt voor een goede afsluiter met een mix van Ierse en Americana folk. De optredens starten om 21.00 uur, maar iedereen is vanaf 20.15 uur welkom. De toegang is gratis.

No Pasa Nada bestaat uit Leon Joshua en Guido Lennard. Zij spelen eigen liedjes die zich niet snel in een hokje laten plaatsen. Van meeslepende stampers tot kleine luisterliedjes. Melancholisch, melodieus met een eigenzinnige bite en een overtuigende live performance. No Pasa Nada hoopt zo heel Nederland te kunnen veroveren. Theatergroep IJsbloemen uit Babberich neemt de bezoekers mee naar de oever van een vijver. Samuel voert hier iedere dag de eenden. Irma komt hier voor het eerst en besluit lekker op het bankje in de zon een boek te lezen. De dame en heer komen tot een zeer bijzonder gesprek. Het stuk ‘verboden de eenden te voeren’ wordt gespeeld door Christa Visker en Wijnand Oosterhof en is geregisseerd door Jannie Oudendijk.

Shannage speelt een mix van Iers, Americana, Folk en door Peter Francks geschreven songs. Songs die meestal kleine verhaaltjes vertellen over alle aspecten van het leven. Songs die gekenmerkt kunnen worden als mooie luistermuziek.