Buitink terraszonwering nu met gratis motor en afstandsbediening

DUIVEN - Een terras zonwering van Buitink Products Duiven met gratis motor? Dat kan! Bij Buitink weet men als geen ander hoe heerlijk het kan zijn om vakantie te vieren op eigen terras. Buitenleven is al lang geen modegril meer, maar een manier van leven die steeds meer Nederlanders enorm aanspreekt.

Logisch ook, want wanneer de zon schijnt, willen we daar optimaal van profiteren. Meer dan ooit is het knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, in beeld bij de mooi-weer-aanbidders. De reden: met een knikarmscherm overkapt u, met een simpele druk op de knop, uw terras en creëert u in een oogwenk een oase vol schaduw.

Bij Buitink verkoopt men niet alleen deze weldadige schaduw, maar vindt men ook een stuk comfort erg belangrijk. Om het voor de consument extra aantrekkelijk te maken om juist nú te investeren in een overdekt terras, biedt men in de maanden april tot en met juni een Sunmaster terrasscherm aan met gratis Somfy RTS of IO motor. Deze motoren zijn voorzien van een ingebouwde ontvanger en kunnen bediend worden met een draadloze hand- of wandzender. En deze zender? Die zit er natuurlijk ook gratis bij!

Schaduw is broodnodig wanneer de zon aan de hemel staat. Samen van een maaltijd genieten, een boek lezen, een glaasje wijn drinken of gewoon even uitrusten, in de zomer is dat heerlijk om buiten te doen. Maar: inmiddels weten we dat, hoe lekker het zonnetje ook is, we ons moeten beschermen tegen de schadelijke invloeden van UV-straling. Schaduw is dus een voorwaarde om van het mooie weer te kunnen genieten. Met een Sunmaster terrasscherm van Buitink heeft u deze schaduw binnen handbereik. Geen eindeloos draaien aan een slingerstang, maar gewoon even de afstandsbediening pakken en op de knop drukken. Uw scherm heeft binnen een mum van tijd uw terras omgetoverd in een heerlijke buitenplaats.

Kom langs en pak uw kans bij Buitink Products Duiven. U vindt Buitink Products Duiven op Nieuwgraaf 52 A in Duiven. Tevens kunt u alvast een kijkje nemen op www.buitinkproducts.nl.

Elsa Jean MacTaggart te gast in Duiven op Bevrijdingsdag

DUIVEN - Elsa Jean MacTaggart is één van de beste violistes, gitaristen, fluitspelers en performers van Schotland. Zij en haar begeleider Mr Gary Lister toeren het hele jaar in Schotland, Ierland, Noord Ierland, Wales, Engeland, België, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en ook Nederland (Duiven en Zaltbommel).

Daarnaast treden ze in de wintermaanden op op de Canarische Eilanden, met name Gran Canaria. Hun show bestaat uit Schotse muziek, Ierse muziek en Partymuziek in zijn algemeen. Ze treden 5 mei van 14.00 tot 17.00 uur op op het nieuwe gezellige Remigiusplein in Duiven en zullen zorgen voor een hossende menigte. Iedereen is welkom. De toegang is gratis.