The African Mamas (foto: Wim Lanser)
The African Mamas (foto: Wim Lanser) Foto:

Programma Kunstwerk! Theater

Extra ingekocht: Ashton Brothers- Try out

De Ashton Brothers nemen je mee op een avontuurlijke reis langs de Golf van Mexico, Cuba en New Orleans. Langs Mardi Gras, Dia de los Muertos, grillmeesters, muzikanten, acrobaten, clowns, magiërs, cowboys en indianen. Ashtonia 2018 wordt een regelrecht Latijns-Amerikaans souvenir dat nog lang na suist in je hoofd. In Ashtonia weet je niet wat je overkomt: al je zintuigen springen spontaan op scherp. Je oren tuiten van geluk, je kijkt je ogen uit, je mond valt open van verbazing, je brein danst op de meest magistrale muzikale vondsten. Ashtonia, land van de luisterrijke schaterlach.

Woensdag 9 mei spelen de Ashton Brothers hun try-out van deze geheel nieuwe voorstelling in ons theater. Een try-out voor de locatievoorstellingen die in de zomer in de tuin van Slot Zeist gespeeld worden. Ashtonia, het waanzinnigste land van het land.

Woensdag 9 mei. Aanvang 20.15 uur. Prijs 19 euro

African Mamas en Leoni Jansen

Zoals Nelson Mandela de vader van Afrika wordt genoemd, zo staat Miriam Makeba bekend als 'Mama Africa'. In hun nieuwe theaterconcert brengen de African Mamas samen met Leoni Jansen een muzikaal eerbetoon aan de zangeres die Zuid-Afrika hoop gaf. Met muziek, zang en inspirerende verhalen vertellen ze over Makeba's strijd tegen apartheid, waardoor zij 30 jaar lang verbannen werd uit haar thuisland. Nog altijd wordt ze herinnerd als de vrouw die de Afrikaanse muziek de wereld in stuurde en die Zuid-Afrika in zware tijden perspectief bood.

Donderdag 10 mei. Aanvang 20.15 uur. Prijs 29,50 euro.

Korte keuze cursus (8 – 17 jaar)

Maak kennis met een instrument

Denk je erover om muzieklessen te nemen op het instrument van je dromen, maar wil je eerst kijken of het wel bevalt? Geef je dan op voor de korte keuze cursus. Je krijgt zeven lessen op het instrument van je keuze. Het instrument kun je gedurende de cursus lenen bij de muziekschool. Na deze cursus kun je je inschrijven voor een jaarcursus. Kijk voor meer informatie op www.liemerskunstwerk.nl.