Afbeelding
Foto:

Bevrijdingspop in De Lantaern

ZEVENAAR - Muziekcafé De Lantaern heeft op 5 mei een eigen bevrijdingspop. Het trio RemmiDemmi zal die avond de zaal op zijn kop zetten met een lekker potje blues, rock en roll en rootsmuziek.

RemmiDemmi bestaat uit Paul Mulder, Pascal Mulder en Vincent Gal. Gedrieën staan ze garant voor muzikale pareltjes doorspekt met veel humor. Het optreden begint om 21.00 uur. Maar iedereen is vanaf 20.15 uur welkom voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje. De toegang is gratis!

Op zaterdagavond 31 maart zette RemmiDemmi de zaal in Muziekcafé De Lantaern op zijn kop. Het publiek zong vol enthousiasme de bekende nummers mee en kwam zelfs de dansvloer op om in interactie met het levendige trio te dansen en te klappen.

Vincent Gal en Paul en Pascal Mulder vormen samen RemmiDemmi en zijn alle drie door de wol geverfde muzikanten, elk op hun eigen gebied. Gedrieën spelen ze blues en rock ’n roll in de band. Een dergelijk kleine bezetting biedt echter enorm veel voordelen, namelijk muzikale wendbaarheid. Een optreden van RemmiDemmi zal dus nooit twee keer hetzelfde zijn.

De muzikale ingrediënten vormen samen een lekker potje blues, rock ’n roll en rootsmuziek. Smakelijk! Niet buiten op een groot plein, maar gezellig binnen in een grote huiskamer genieten van goede artiesten die bekende nummers spelen met veel enthousiasme en humor. Dat is bevrijdingspop in Muziekcafé De Lantaern.