Afbeelding
Foto:

Riekie kan met een gerust hart stoppen met werken

Atelier Riekie in goede handen

bij nieuwe eigenaresse

ZEVENAAR – Een betere overnamekandidate had Riekie zich niet kunnen wensen: Andrea van Schoot – Kapfer. Zij staat al jaren aan het roer van drie ateliers; één in Oldenzaal en nog twee in Polen. Op zakelijk vlak kenden de dames elkaar dan ook al.

De officiële overname vond vorig jaar in november plaats en er is niets veranderd bij Atelier Riekie. Alle medewerk(st)ers zijn overgenomen waardoor alle vakkennis in huis is gebleven. De precisie waarmee gewerkt wordt en de goede service blijven hierdoor gehandhaafd. Men zegt niet voor niets: 'Never change a winning team!' Bovendien is Riekie voor Andrea een zeer gewaardeerde 'concullega': 'Als je bedenkt dat Riekie als coupeuse ooit thuis in haar woonkamer is begonnen en nu, op 74-jarige leeftijd, langzaamaan afscheid neemt van een door haar opgebouwd gerenommeerd atelier met medewerk(st)ers, dan kan ik daar alleen maar respect voor hebben', aldus Andrea.

Riekie blijft nog even werkzaam in de winkel om klanten te adviseren en kleding af te spelden. Rustig bouwt zij zo haar werkzame leven af en gaat ze genieten van haar vrije tijd. De overname van Atelier Riekie biedt Andrea de mogelijkheid om vakmanschap in Nederland te houden. Andrea: 'We laten ook werkzaamheden in onze ateliers in Polen verrichten, maar het is efficiënt dat Atelier Riekie centraal in Nederland ligt. Vooral voor spoedopdrachten en speciale opdrachten zoals bruidsjurken maar natuurlijk ook voor particulieren. Dankzij deze overname zijn we nog flexibeler.' Honderden stuks bedrijfskleding of één rokje laten vermaken? Bij Atelier Riekie kunt u vertrouwen op keurig vakwerk.

Uitgebreide informatie staat op www.atelierriekie.nl en www.vanschoot.nl.

Atelier Riekie is gevestigd aan de Edisonstraat 32C in Zevenaar; 0316 342584.