Top1Toys Bemmel gaat verder als E&S Kado

BEMMEL - Vanaf 01 januari gaat Esther samen met haar dochter Sanne verder onder de naam E&S Kado. De laatste jaren hebben ze in hun winkel al steeds meer kado-artikelen in het winkelassortiment opgenomen, die niet vallen onder het speelgoed.

Naast het gewone speelgoedassortiment, zal er vanaf 01 januari dan ook een vaste ruimte worden gecreëerd voor kado-artikelen, woondecoratie-artikelen en ook kleinere huishoudelijke goederen. Esther en Sanne denken zo een breder publiek te mogen verwelkomen in hun winkel met een leuk en gevarieerd assortiment.

De bestaande cadeaubonnen van Top1Toys zijn nog één jaar inwisselbaar. Bij E&S Kado zijn vanaf 01 januari wel gewoon nieuwe kadobonnen verkrijgbaar en deze zijn onbeperkt inwisselbaar.

Esther en Sanne zijn, nu de Sint het land weer heeft verlaten, al volop aan de slag om de winkel de nieuwe uitstraling te geven en alles op tijd klaar te hebben. Graag zien ze u in het nieuwe jaar verschijnen en wensen ze u allen natuurlijk fijne feestdagen toe. En ja... voor de kerstdagen bent u er natuurlijk ook gewoon van harte welkom.