Een metselwerkje van mini baksteentjes van Juweela. (foto: CCML)
Een metselwerkje van mini baksteentjes van Juweela. (foto: CCML) (CCML)

Metsel en Mozaïek Pleisterplaats Ressen

RESSEN - Er ligt weer een gezellig programma klaar van Talento Metissimo voor jong en ouder. Van harte welkom op zondag 11 november vanaf half 2 in het mooie kerkje te Ressen.

De jeugdigen kunnen kiezen uit traditioneel metselen in Europese stijl, kleurrijk mozaïeken of misschien lukt het wel allebei. Voorbeelden zijn de Koningstoren van Ressen zelf, een Sint & Pieter Schoorsteentje of een eigen ontwerpje…

De firma Juweela heeft ons weer mini-baksteentjes beloofd! Zij is de trouwe sponsor van T. Metissimo. Docenten maakten weer modellen op maat uit het exclusieve rekenprogramma van T. Metissimo." Op 11 november kan daardoor iedereen weer volop meegenieten van onze Open Educatie."

Terwijl de jeugdigen metselen en mozaïeken - onder toeziend oog - wordt voor belangstellenden een korte boek-introductie gegeven door Zaeb Nurin. Hij vertelt over zijn levenservaringen en de verschillen in redenatie tussen Oost en West. Met heldere voorbeelden. Dit verrijkt je visie en wereldbeeld.
In de pauze zijn er weer de Metissimo-reken-flapjes en ditmaal ook Afghaanse versnaperingen, beide traditioneel. Proef eens 't verschil! Voor de kinderen is er weer het gezellige theeserviesje of een Ressens Appeltapje.


Entree is inclusief versnapering: 3 euro per kind. Ouders gratis entree. Theeserviesje of appeltapje voor de kinderen is gratis. Consumpties zijn 1,50 euro. Voor informatie hierover, de educatieprogramma's, het ouderplatform of ANBI-sponsoring, zie: www.TalentoMetissimo.nl of bel 06 25506566.