TOP-film: Murder on the Orient Express

BEMMEL - Op donderdag 15 november is in de Theaterkerk de film Murder on the Orient Express te zien, met Judy Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Pénelope Cruz en Kenneth Branagh als Hercule Poirot.

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit. Murder on the Oriënt Express is gebaseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie.

Hercule Poirot gaat mee op de Oriënt Express. Zijn vakantieplannen worden tijdens de reis vanuit Istanboel al snel in de war geschopt,. Op de trein wordt hij benaderd door Samuel Ratchett (Johnny Depp), een van zijn medepassagiers, die vreest voor zijn eigen leven en de hulp van Poirot vraagt. Poirot gelooft er echter weinig van, en weigert de opdracht. De volgende ochtend wordt Ratchett echter vermoord teruggevonden. Al snel wordt duidelijk dat de moord door één van de twaalf andere passagiers gepleegd moet zijn. Aan Poirot de taak om vast te stellen wat het motief van de moord was, wie van de twaalf tegen hem liegt en wie er voordeel bij deze moord zou kunnen hebben.

Aanvang 20:00 uur. Locatie Theaterzaal. Kaartjes kosten 7,00 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel of te bestellen op www.topbemmel.nl en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.