DA terug in Lingewaard

LINGEWAARD - Het beste van D.I.O. en DA onder een dak. Op 1 november aanstaande heropenen de D.I.O. drogisterijen in Lingewaard haar deuren als DA drogisterij. Sinds vorig jaar zijn D.I.O. en DA drogisterijen samen verder gegaan onder de DA-vlag. Hoog tijd dus voor de winkels die voldoen aan het nieuwste van de DA-formule en het beste van D.I.O. en DA onder één dak te herbergen.

Ruim en uniek assortiment. In deze ruime, rolstoelvriendelijke winkels vind je alles wat je zoekt en meer. Natuurlijk koop je hier je vertrouwde drogisterijproducten, maar dat is lang niet alles. Je kunt hier pasfoto's laten maken die geschikt zijn voor officiële documenten. Vanzelfsprekend ben je hier ook op het juiste adres voor goed advies omtrent gezondheid en persoonlijke verzorging. En wat te denken van de voordelige kwaliteitsbrillen van Eyelove, met gratis oogmeting, verkrijgbaar bij DA Bemmel.

De medewerkers volgen regelmatig producttrainingen en houden de vakliteratuur bij; zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging, schoonheid en gezondheid. Geen vraag is hen te gek en goed luisteren is hun vak. Hun motto is dan ook: Alleen door goed te luisteren, krijg je als klant het beste advies!

Kijk op onze facebookpagina's voor de leuke demonstraties visagie, manicure, suikerontharen. Ook hebben de DA drogisterijen drie dagen lang 25% openingskorting en is er elke dag een kassabonverlotingsactie.

Kom je op donderdag 1 november ook langs om samen met ons de deuren van onze drogisterij feestelijk te openen? Voor de eerste 100 klanten is er een verrassing.

Tot ziens bij DA drogisterij Carla in Gendt en DA drogisterij Van Appeldoorn in Bemmel.