Tweede limietwedstrijd voor De Ward

BEMMEL - In Nijmegen heeft De Ward met 25 zwemmers deelgenomen aan de tweede Limietwedstrijd Korte Baan. Zij verbeterden 56 persoonlijke records en werden driemaal eerste.

Mick Schüssel kwam op maar liefst vijf afstanden tot een verbetering van zijn persoonlijk record. Marijn Baas, Twan van Engen en Jon de Wit verbeterden zich op vier afstanden. Drie verbeteringen van hun persoonlijke record was er voor Claudia van Grevenbroek, Eline van Kempen, Liz Veltman, Nienke de Vos, Dominique van Grevenbroek, Mick van Kempen en Cas Polman. Léon van Grevenbroek, Cas Prinse, Mies de Wit, Eline Baas, Esmee Kok, Noor Polman en Inge Ruisch waren goed voor twee persoonlijke verbeteringen. Sanne van Konijnenburg, Mila Otten, Lyn Verhoeven en Stephan van Grevenbroek kwamen op één afstand tot een verbetering van hun persoonlijk record.

Thomas Bergmans en Lyn Verhoeven deden voor het eerst mee op de 200m vrije slag. Anniek Takken en Ilse Molthoff kwamen ieder uit op drie afstanden.

Sanne van Konijnenburg werd tijdens deze wedstrijd eerste op de 200m schoolslag. Thomas Bergmans was de snelste op de 50m vlinderslag. Mick van Kempen tikte als eerste aan op de 400m vrije slag.