Twintig procent korting

Dolle Sintdagen van Top1Toys in Bemmel

BEMMEL - Evenals voorgaande jaren heeft Top1Toys Bemmel ook dit jaar voor haar klanten weer een speciale Sintaktie. Aankomende donderdag 1 en vrijdag 2 november wordt er eenmalig twintig procent korting verstrekt op de aankoop van alle artikelen (met uitzondering van lopende acties en boeken).

De winkel is recentelijk vernieuwd ingericht. De toonbank is verplaatst, de speelgoedartikelen anders gesorteerd en ook is de winkelverlichting compleet vernieuwd en is led-verlichting aangebracht. Dit alles heeft geleid tot een ruimtelijkere winkel met meer overzicht voor de klanten.

Voor de komende Sintperiode hebben Esther en Sanne vooral veel aandacht besteed aan speelgoed in de meer betaalbare prijsklasse. In de winkel zijn deze artikelen duidelijk te onderscheiden door de etiketteringen 'Budget' en 'Actie'. Hierdoor zullen klanten makkelijker hun weg weten te vinden naar leuke Sintkado's.

Top1Toys brengt jaarlijks een Sintboek uit en liefhebbers die dit boek niet thuis hebben ontvangen, kunnen deze tevens bekijken op de website www.top1toysbemmel.nl en natuurlijk kan het boek ook afgehaald worden in de winkel. Zo blijft Top1Toys tijdens de feestmaanden de nummer 1 in speelgoed en zal de winkel in Bemmel voor de Sint als vanouds een leuke, gezellige en goedkope speelgoedwinkel zijn.