Afbeelding
Foto:

Opening Huissens Carnaval op 11/11

HUISSEN - Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar de aftrap van het nieuwe carnaval seizoen weer uitgebreid in Huissen gevierd worden. Op zondag 11/11 zal om 11.11 uur onder aanvoering van De Kraonige Zwaone het startschot worden gegeven voor 'Huusse vastenaovond'.

Vanaf 10.30 uur zal onder aanvoering van Prins Lucas en zijn hof de traditionele rondgang door de kom van Huissen plaatsvinden . Aansluitend zal bij De Zwaon op de markt vanaf 11 uur een aantal plichtplegingen door Prins Lucas worden uitgevoerd waarna om 11.11 uur het gildekanon het startschot zal geven voor het feest der zotten.

Aansluitend zal, nadat geproost is op het nieuwe seizoen al op meerdere plaatsen in de kom van Huissen een muzikaal programma starten in de traditie die het Huissens Carnaval zo bijzonder maakt.

Bonnenboekje

Evenals vorig jaar zal voor de 11/11 weer een bonnenboekje worden aangeboden om de dag door te kunnen komen. Voor €25,00 biedt dit bonnenboekje naast een lunch en een stampotmaaltijd in De Buitenpoort ook een viertal consumpties aan die te verkrijgen zijn bij de deelnemende Horeca: De Dijk, Het Moment, De Kater en Borrelzz.

Deze bonnenboekjes zijn verkrijgbaar bij de deelnemende Horeca, Foto van Eimeren in de Langestraat, Slijterij Degen in de Elsstraat op ’t Zand en bij Inktvis Media in de Duisterestraat. Ook zijn boekjes verkrijgbaar via de site van De Kraonige Zwaone: www.dekraonigezwaone.nl. Hier kunt u ook in het bezit komen van een Vrienden(jaar)kaart of losse kaarten voor de evenementen waaronder de pronkzitting die door De Kraonige Zwaone wordt georganiseerd.