(foto: Sjaak Veldkamp)
(foto: Sjaak Veldkamp) Foto: sjaak veldkamp

'Onze producten moet je kunnen zien en vooral voelen'

Lifestyle & Wol klaar voor de winter

GENDT - Het lijkt of de zomer ons blijft verwennen, maar de herfst zal absoluut het seizoensstokje overnemen. Kou, guur, storm en een rillerig lijf. Maar Lifestyle & Wol is er helemaal klaar voor om er wat tegen te doen. Laat de winter maar komen, laat de Gendtse importeur van exclusieve wollen producten weten. De sfeervolle showroom is vrijdags en zaterdags ook voor particulieren geopend.

Lifestyle & Wol rust volgens Dries Koppejan op drie pijlers: wol, lifestyle producten en wonen. Je komt er gerenommeerde merken tegen als het Deense Fuza Wool, Fellhof uit Oostenrijk, Cape Mohair uit Kaapstad en Giardino Segreto uit Milaan.

Een kleine greep uit het assortiment: outdoor schoenen, wanten, sloffen, vesten, mutsen, sjaals truien, plaids, dekbedden, lamsvacht gevoerde producten en medicinale kousen. De levering aan winkeliers was tot voor kort de hoofdmoot. Daarvoor rijdt hij met zijn producten van Texel tot Limburg. Particulieren konden er voor kort alleen op zijn webshop terecht, legt Dries uit. Nu beschikt hij over een showroom. "Onze spullen moet je zien en vooral voelen. Echt waar, als je een trui of vest van honderd procent merinowol past ben je verkocht. Je voelt kwaliteit, dat hoef ik dan niet meer uit te leggen."

Het assortiment is te uitgebreid om breed te benoemen, weet Dries. Met de komende winter in aantocht wil hij er één uitlichten: pantoffels van lamsvacht, geïmporteerd uit Oostenrijk. "Ik durf te verzekeren dat wanneer 's avonds je deze sloffen hebt gedragen, 's avonds niet met koude voeten in bed komt.

Lifestyle & Wol, Henri Dunantstraat 16 in Gendt. 06-20238965 / 0481-355827, www.lifestyleenwol.nl. Geopend op vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.