Afbeelding

Veel vraag naar Actiepakket van Guijt tijdens Hypotheekweken

GENDT – De Hypotheekweken zijn nog tot en met 31 oktober en tot dan kan men nog profiteren van het aantrekkelijke Actiepakket van Guijt. Afgelopen zaterdag tijdens de Open Huizen Dag was Guijt extra geopend. De hoge opkomst die dag liet zien dat het Actiepakket een schot in de roos is!

Het Actiepakket biedt diverse kortingen, een gratis waardebepaling voor uw woning en een heel jaar gratis opstalverzekering. Voor veel bezoekers afgelopen zaterdag was dit aanleiding om hier meer over te willen weten. 'Daarnaast werden er ook veel vragen gesteld over mogelijkheden voor starters op de woningmarkt en/of oversluiten van de hypotheek verstandig is', vertelt Melvin Meenderman, Erkend Hypothecair Planner. Maar ook: 'Mijn partner en ik gaan scheiden, hoe regelen we dat goed met onze koopwoning?' Sandra Smeding, Erkend Financieel Adviseur: 'Tijdens een persoonlijk gesprek komen er altijd meer vragen op tafel dan waarvoor men eigenlijk kwam. Zoals vragen over de financiële toekomst na pensionering of na overlijden bijvoorbeeld. Of over werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Bij Guijt kunnen we samen het hele traject doorlopen. Wij zijn niet gebonden aan geldverstrekkers. Daarom is ons advies altijd op maat!'

Voor een oriënterend gesprek kunt u in oktober nog iedere woensdag bij Guijt terecht van 14.00 tot 20.00 uur. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Loopt u gerust eens binnen aan de Langstraat 1 in Gendt.
www.guijt.nl T: 0481 427777, E: info@guijt.nl.