Uitslagen Tweestroom

GENDT - Tweestroom-DS1 speelde uit bij streekgenoot Haxagon-DS1 en had geen enkele moeite om de derde overwinning met 4-0 binnen te halen. Hexagon-DS2 ontving Tweestroom-DS2 en was in de strijd, nipt de betere door met 3-2 te winnen.

Tweestroom-DS3 speelde uit bij Volamie-DS1 en was niet opgewassen tegen deze tegenstander. Wederom werd geen set gewonnen; dus een 4-0 nederlaag. Tweestroom-HS1 speelde uit bij streekgenoot Setash-HS3 en wist hun eerste set te winnen. De andere sets werden verloren; dus een 3-1 nederlaag. Tweestroom recreanten van de dinsdagmorgen groep ontving Switch'87-2 en verloor de 1ste set. De 2de set werd gewonnen. Helaas werd de 3de set nipt verloren(1-2)(19-31/29-25/22-24)

Tweestroom-mix-jongens-JB1 speelde thuis tegen Avior-JB1 en leverde een set in. De andere sets werden wel gewonnen.(3-1) Weekenders-MA1 speelde uit bij Tweestroom-MA1 e kwam in de 1ste goed terug, mar verloor die set toch. Tweestroom stoomde in de 2de set door, won maar nipt.(25-23) Zo ook de 3de, die zeer ruim werd gewonnen.(25-04) De 4de set werd ook gewonnen, zodat men 5 punten voor de ranglijst scoorde.(4-0)

Tweestroom-mix-jongens-JC1 ontving Atalante-pJC1 en speelde een spannende wedstrijd. Over en weer werden de sets gewonnen. Dus de 5de set moest de beslissing brengen voor winst. Tweestroom pakte die set, dus een fraaie overwinning (3-2). Trivos-MC2 speelde uit bij Tweestroom-MC1 e won al de 4 sets, dus verlies voor Tweestroom.(0-4). Tweestroom-MB1 speelde thuis tegen Tribvos-MB2.