Feestelijke middag voor sponsoren SV Angeren

ANGEREN – Als blijk van dank zijn op zondag 7 oktober alle sponsoren van SV Angeren vanaf 12.00 uur van harte uitgenodigd op Sportpark De Poel in Angeren. Het belooft een feestelijke middag te worden!

In een speciaal ingerichte VIP-tent kan men onder het genot van een drankje gaan genieten van een heerlijk warm en koud buffet. Een bijzonder geschikt moment om diverse ondernemers uit de regio te ontmoeten. Tijdens deze sponsorbijeenkomst treffen SV Angeren 1 en GVA 1 elkaar om 14.00 uur op het veld. Er wordt een boeiende pot voetbal verwacht.

Als het laatste fluitsignaal van de wedstrijd heeft geklonken zal de middag feestelijk worden voortgezet met muziek, verzorgd door dj Glenn van Dijk. Mis het dus niet! 'Mocht het zo zijn dat u, als sponsor van SV Angeren, uw persoonlijke uitnodiging is ontgaan, dan nodigt de sponsorcommissie van SV Angeren u bij deze nogmaals van harte uit. Aanmelden kan nog tot 4 oktober via sponsoringsvangeren@gmail.com.' Sportpark De Poel, Poelsestraat 52, Angeren.