Optreden in De Buitenpoort tijdens Kaarslichtbal. (foto: De huisfotograaf van De Buitenpoort)
Optreden in De Buitenpoort tijdens Kaarslichtbal. (foto: De huisfotograaf van De Buitenpoort)

Bevelander Cultuurdag met Flashback

HUISSEN - Een mooie combinatie gaan de Bevelanders uit Huissen aan tijdens hun Bevelander Cultuurdag, die op zondagmiddag 7 oktober gevierd gaat worden vanaf 13.30 uur in zalencentrum De Buitenpoort in Huissen aan de Helmichstraat 1.

Deze combinatie bestaat uit een afwisselend optreden van Flashback en De Bevelanders. Ook een gezamenlijk optreden, met een aantal rocknummers uit vervlogen tijden, staat op het programma. Er is samen al gerepeteerd op een zestal nummers. Rond de klok van vier uur zal door wethouder Theo Janssen de Cultuurprijs 2018 worden uitgereikt. Naast een kunstwerk en oorkonde wordt die middag een tegel overhandigd voor de walk-of-Fame. Men wordt op deze Cultuurdag welkom geheten met een gratis kopje koffie/thee en verder is de entree vrij.

Een begrip in de regio

Flashback staat voor aanstekelijke meerstemmigheid, stevige rocksolo’s, prachtige ballads, dansbare muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig die worden gespeeld door een stel super enthousiaste muzikanten. Ze zijn al 36 jaar een begrip in de wijde omgeving. Zij spelen bijvoorbeeld in café ‘Het Moment’ op Koningsdag of bij De Buitenpoort tijdens ‘Back tot he Music’. Op het repertoire staan nummers van Status Quo, The Beatles, The Rolling Stones, The Searchers, Eagles, Chuck Berry en vele anderen. Ze zijn nog steeds enthousiast over de muziek die ze spelen en vinden het cruciaal om kwaliteit neer te zetten.

Bevelander fanclubleden hebben een speciale uitnodiging ontvangen. Verder is iedereen welkom. Nadere info: 026 3250366.