Hutaf 2 loopt tegen nederlaag aan

HUISSEN - Terwijl het vlaggenschip van de Hutaf-jeugd, Hutaf 1, afgelopen week niet hoefde te spelen, trad Hutaf 2 aan tegen Hilversum 2 in de televisiestad. De onderlinge verschillen in deze Landelijk-B groep zijn klein en het beloofde dus op voorhand een spannende wedstrijd te worden.

Helaas viel dit enigszins tegen vanuit Hutaf-perspectief. De ploeg uit Hilversum liep uit naar een 4-1 voorsprong. Daarna kwam Hutaf nog terug tot 4-3, maar de laatste wedstrijden vielen allemaal uit in het voordeel van Hilversum. Jesper van Zanten wist twee wedstrijden te winnen, Matthijs van Hilten won één partij en Jaimie Brans bleef puntloos.

In Wageningen nam Hutaf 5 het op tegen Shot 2. Dankzij een 8-2 overwinning pakte Hutaf 5 de koppositie in deze 2e klasse poule. Luca Goris wist zijn ongeslagen status te handhaven. Isa van Ekeren en Duco van Leeuwen wonnen beide twee wedstrijden.

Hutaf 9 speelde in ’t Koelhuis tegen Sethone 2 uit Dodewaard. Het bleef lang spannend maar uiteindelijk wisten de gasten de overwinning mee naar huis te nemen. Luke de Bont won twee partijen, Wessel de Jong één en Max Kamps bleef zonder overwinning.