Afbeelding
Foto:

HuidZorg Huid- en Oedeemtherapie

nu ook in Poli CWZ Waalsprong

OOSTERHOUT - HuidZorg is Dé Specialist op het gebeid van oedeemtherapie en in het behandelen van acne, littekens, overbeharing en couperose.

Onze aanpak is zorgvuldig. Dat geldt niet alleen voor de medische kant, maar ook voor het voortraject. We nemen graag de tijd om uw vraag te bespreken en u van een passend advies te voorzien. Hiervoor kunt u gebruik maken van een gratis adviesgesprek of second opinion.

De Specialisten in Oedeemtherapie

HuidZorg is aangesloten bij het RUCO (Radboud Universitair Centrum voor Oncologie) en neemt actief deel aan het MammaNetwerk van het Radboud UMC in Nijmegen. Dit netwerk streeft naar het verder verbeteren van de kwaliteit van zorg voor oedeempatiënten.

Erkend en maximale vergoeding door zorgverzekeraar ook voor het behandelen van Acne, Littekens, Couperose en Overbeharing. Kies voor een deskundige en veilige aanpak. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en de modernste technieken. Al onze apparatuur, bijvoorbeeld IPL/Laser, LPG en microdermabrasie, heeft een medisch keurmerk. Dit in combinatie met onze professionele en degelijke werkwijze maakt dat wij erkend en aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars. Hierdoor bent u tevens verzekerd van de maximale vergoeding van uw behandelkosten.

Al onze therapeuten zijn ingeschreven in het BIG-register, Kwaliteitsregister Paramedici en tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Wij staan voor persoonlijke aandacht, verzekerde zorg en minimale wachttijden.

U vindt HuidZorg in diverse (para-) medische centra in de regio zoals Bemmel, Nijmegen, Arnhem en Huissen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.huidzorg.com. Tel.: 088 0028111.