Opbrengst

Spierfondscollecte

HUISSEN - De collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds, die gehouden werd in de week van 9-15 september, heeft in Huissen het mooie bedrag van 6815 euro opgebracht.

Het bedrag wordt besteed aan onderzoek en ondersteuning van spierziekten. Een speciaal woord van dank aan alle trouwe collectanten voor hun inzet.

Dag van de ouderen

HUISSEN - "Wij (SWOH) en u 55-plussers vieren weer de dag van de ouderen op vrijdag 5 oktober. In de zaal Buitenpoort van 13:30 tot 17:00 uur. De zaal is open om 13:00 uur."

De toegangskosten zijn zes euro. "Hiervoor krijgt u koffie, een drankje, hapjes, muziek van het orkest 'Eigereid' uit Gendt en zangvan het koor 'Um meezing' uit Bemmel. Iedereen is welkom."

Protestantse

gemeente Gendt-

Doornenburg

GENDT- Op zondag 7 oktober is er een viering in de protestantse kerk van Gendt aan de Torenlaan om 10.00 uur.

Hierin zal ds. J. Waagmeester voorgaan. Na afloop is er gelegenheid om een kopje koffie/thee te blijven drinken. Allen uitgenodigd!

Tekens van hoop

Kijk vooral naar de tekens van hoop

en de signalen van vertrouwen.

Volg de weg van de gerechtigheid

en een spoor van liefde zal de aarde

opnieuw bewoonbaar maken.

Morgen kun je beginnen.

De bron van leven stroomt altijd door.

(Van: Jurjen Beumer)

Missienaaikring

Gendt stopt

GENDT - Met veel liefde en plezier heeft de Missienaaikring Gendt 51 jaar lang kleding ingezameld en verstuurd naar de missieposten in derde wereldlanden.

"Onze ontmoetingsplek is in het zaaltje bij de Rooms-Katholieke kerk in Gendt. De kerk wordt komende tijd deels afgebroken en deels grondig verbouwd. Voor de Missienaaikring Gendt is dit een goed moment om onze werkzaamheden te beƫindigen. U kunt uw kleding nog tot 15 oktober inleveren bij de Rooms-Katholieke kerk van Gendt. Wij bedanken een ieder, die ons werk gesteund heeft!", aldus staat verled in het bericht van Missienaaikring Gendt (06 38226186)

Krantenactie

Haalderen

HAALDEREN - Vrijdag 5 oktober word er weer oud papier opgehaald in Haalderen.

Gevraagd wordt het oud papier voor 17.45 uur in gesloten dozen aan de straat te willen zetten. Het oud papier komt ten goede van basisschool De Wieling in Haalderen.