Oosters buffet in Santa Maria.
Oosters buffet in Santa Maria.

Geslaagd themadiner in Sancta Maria

LINGEWAARD - Op woensdag 26 en 27 september werden er weer themadiners georganiseerd bij RijnWaal Zorggroep. Ditmaal op de locatie Sancta Maria in Huissen en Sint-Jozef in Gendt.

Op het menu stonden Oosterse gerechten. Er was veel belangstelling voor het themamenu en de bewoners, familie en buurtbewoners die hier aan deelnamen hebben genoten. Het themadiner was voor de eerste keer in het nieuwe restaurant van Sancta Maria, genaamd Het Rosendael. Het Rosendael is een sfeervol restaurant, tevens ontmoetingsruimte, en is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Koffie en thee staan dan klaar, u kunt in Het Rosendael dineren of een drankje nuttigen, bijvoorbeeld nadat u bent wezen winkelen. Op de kaart staan ook diverse versnaperingen.

"Heeft u ook belangstelling voor de themamenu's of andere activiteiten van Het Rosendael? Dan zijn er diverse mogelijkheden om mee te doen. RijnWaal Zorggroep vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het sociale leven van ouderen in Lingewaard en omgeving. Daarom stellen we onze restaurants en ontmoetingsruimtes ook open voor familie, buren of andere belangstellenden."

Loop gerust eens binnen om kennis te maken met Het Rosendael. Het is gevestigd in Sancta Maria, Helmichstraat 26 in Huissen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gastvrouw van Sancta Maria: 0481 470600.