Traktoren van deelnemers. (foto: Rob Puplichuizen)
Traktoren van deelnemers. (foto: Rob Puplichuizen)

Snertrit Angerse Oldtimer Club

ANGEREN - Op zondag 7 oktober wordt door de Angerse Oldtimer Club de Snertrit verreden. Deelnemers kunnen zich vanaf 9.30 uur inschrijven bij clubhuis Herberg De Letste Stuyver aan de Molenstraat 6 in Angeren.

Gerben en Danielle hebben dan de koffie gaar. Onder het genot van een kopje koffie wordt er bijgekletst. Rond 10.30 uur wordt er gestart door de deelnemers. Het eerste deel van de rit leidt naar een pauzeplaats, die zoals gewoonlijk weer goed verzorgd wordt en waar van alles te zien is.

Vanaf de pauze plaats wordt de rit weer voortgezet en eindigt zoals gewoonlijk bij het clubhuis, waar Gerben en Danielle de snert klaar hebben. Onder het genot van de snert of een pannenkoek wordt de inwendige mens versterkt en past er ook nog wel een drankje bij. "Bent u in het bezit van een oldtimer en wilt u meerijden? Meldt u aan bij Johan Kuster (06 13189274 of via de mail info@angerseoldtimerclub.nl). Gaarne voor vrijdag 5 oktober zodat de organisatie weet met hoeveel deelnemers er rekening moet worden gehouden."