De Ward start seizoen

BEMMEL - Met 41 zwemmers heeft De Ward met succes deelgenomen aan het eerste Minioren-Juniorencircuit in Arnhem. Zij verbeterden 86 persoonlijke records.

Thomas van Dijk, Mila Otten en Anouk de Schrijver verbeterden hun persoonlijke record op vier afstanden. Drie persoonlijke verbeteringen waren er voor Dominique en Léon van Grevenbroek, Mees Peters, Mick Schlüssel, Jasper de Vries, Kyran de Wit, Sofie van Eunen, Frederieke Huizing, Jette Janssen, Nienke Meijer en Jasmine Tmim.

Ties Akkerman, Marijn Baas, Twan van Engen, Thijs van Hoorn, Cas Prinse, Sander de Vries, Jon de Wit, Mies de Wit, Noor Akkerman, Eline Baas, Mijs Duijnhouwer, Minke Lamers, Inge Ruisch, Iris de Schrijver, Evelijn van Verseveld waren goed voor een verbetering van twee van hun persoonlijke records.

Thomas Bergmans, Steijn Bosman, Pieter van Hoorn, Pepijn Jansen, Marit Dekker, Lieke Molthoff, Noor Polman, Fenna Reijmers, Liz Veltman en Nienke de Vos zwommen op één afstand sneller dan zij ooit hadden gedaan. Lyn Verhoeven kwam nog uit op twee afstanden.

Verder zwommen Jon de Wit, Mies de Wit, Fenna Reijmers en Liz Veltman op twee afstanden naar een eerste plaats. Thomas Bergmans, Eline Baas en Frederieke Huizing waren op één afstand de snelste. Op de estafette 4x50m vrije slag zwommen Jon de Wit, Dominique van Grevenbroek, Thomas van Dijk en Mick Schlüssel naar de eerste plaats. Eline Baas, Liz Veltman, Iris de Schrijver en Noor Polman deden dit op de 4x50m wisselslag. Tenslotte verbeterden Fenna Reijmers, Liz Veltman (op twee afstanden) en Jon de Wit ook nog bestaande clubrecords.

Dag van de Senioren in Doornenburg

DOORNENBURG - Senioren uit Doornenburg en omgeving zijn welkom op de Dag van de Senioren, die dit jaar plaatsvindt op dinsdag 9 oktober in het Ontmoetingcentrum in Doornenburg. Georganiseerd door Stichting Ouderen Doornenburg.

Zaal open vanaf 10.00 uur, het programma begint om 10.30 uur en eindigt uiterlijk 16.00 uur. Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd, evenals voor een uitstekend verzorgde middagmaaltijd van RijnWaal Zorggroep uit Bemmel. Deze middagmaaltijd bestaat uit een stamppotbuffet, voorafgegaan door een keuze uit twee soepen en na dit alles een toetje.

Het ochtendprogramma bestaat uit enkele ludieke optredens. Na het eten kan men genieten van orkest Eigereid uit Gendt; in de pauze is er een loterij met prachtige prijzen. Kosten voor deze dag zijn tien euro (voor koffie/thee met taartje, de middagmaaltijd, 2 drankjes, enkele hapjes en de haal- en brengservice. Het meerdere aan drankjes is voor uw eigen rekening. Schriftelijk of telefonisch aanmelden voor 5 oktober bij: Lydia Balk: Kerkstraat 7L, 0481 421582; Bud Joosten: Pannerdenseweg 35, 06 30069770. Daarbij kan men aangeven of u gehaald en/of thuisgebracht wilt worden.