Oproep fotomateriaal

De Zilverkamp gaat voor goud

HUISSEN - Woont u in de Zilverkamp dan zal het u niet ontgaan zijn dat de wijk in beweging is. Verschillende werkgroepen bestaande uit inwoners, organisaties en vrijwilligers zijn aan de slag om deze jaren-70-‘Bloemkoolwijk’ van zilver naar goud te tillen.

Op 7 november staat de volgende wijkontmoetingsdag gepland. Bewoners/organisaties laten zien wat er al bereikt is en er is de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

"Middels een pop up fototentoonstelling kunnen inwoners en belangstellenden een ‘kijkje in de wijk’ nemen. Van 15.00 -21.00 uur kunt u binnenlopen en onder het genot van een kopje koffie, thee zien hoe de wijk is ontstaan en zich door de jaren heen heeft ontwikkeld. We hebben al veel beeldmateriaal en de Historische Kring Huessen heeft toegezegd op 7 november aanwezig te zijn met speciale presentaties. Maar juist ook aan u als bewoners de oproep om geschikt en bruikbaar fotomateriaal beschikbaar te stellen. Wij zijn op zoek naar foto’s van vroeger en van nu (van de Zilverkamp natuurlijk. Twee Huissenaren treffen voorbereidingen om een boek over de Zilverkamp te schrijven. Zij zijn ook aanwezig op 7 november en willen graag uw verhalen horen en uw foto's zien.

Heeft u foto’s en wilt u die aan ons uitlenen? Dan horen wij dat graag. Neem hiervoor contact op met Liesbeth Berens: a.berens@chello.nl of bel: 06 48285416."