WdoCare Zorgspecialisten| Fysiotherapie | Sport | Coaching | VoedingWdoCare is opgericht door Fysiotherapie Wismans

GENDT - Er is behoefte ontstaan aan een specialistische, multidisciplinaire aanpak in de eerstelijns zorg. Om deze reden brengen we nu verschillende disciplines samen, zodat deze elkaar kunnen versterken. Van fysiotherapie tot gewichtsadvies. Alles onder één dak. Je vindt ons ook in Nijmegen en Elst.

Nieuw bij WdoCare: VitaliteitscoachingIedereen kent ze wel: personen die bruisen van energie en kracht. Het lijkt of ze alles aankunnen in het leven. Maar wat als dit bij jou niet het geval is? En je weet niet hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? Dan ga je samen met onze vitaliteitscoach aan de slag om ervoor te zorgen dat jij weer gaat bruisen! Er wordt aandacht besteed aan het mentale welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven. Dat bepaalt namelijk of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit leeft. Er wordt ook gekeken naar voeding, bewegen en herstelmomenten.

Sporten bij WdoCare
Iedereen weet dat sporten goed voor je is. Het bevordert de kwaliteit van je leven en voorkomt overgewicht. Maar weet je ook dat je humeur beter wordt van sporten? Genoeg redenen om te beginnen toch? Je kunt bij ons terecht voor hardlooptraining, specifieke sporttraining (bijvoorbeeld voorbereiding voor de triathlon), personal training of je komt trainen in een kleine groep. Ook kinderen kunnen bij ons terecht voor hardlooptraining. Voor kinderen met overgewicht hebben we een speciaal programma ontwikkeld in samenwerking met onze kinderfysiotherapeut en gewichtsconsulent.

Meer weten? www.wdocare.nl | 0481 769094 | info@wdocare.nl

Deze week geen column

Mijn bedoeling was om in mijn wekelijkse column te schrijven over luizen. Luizen hebben veel natuurlijke vijanden. Deze stukjesschrijver is voor velen een luis in de pels. Plots komt de vijand… De chirurg. Ik hoop volgende week weer in de pels te kunnen kruipen van politiek Lingewaard.

Groet, Sjaak