SMH, Slagwerkers. (foto: M. van Woerkom)
SMH, Slagwerkers. (foto: M. van Woerkom)

Slagwerkconcert bij

Stedelijke muziekvereniging

HUISSEN – Zaterdag 6 oktober zal in het Stedium in Huissen een spetterend slagwerkconcert plaatsvinden samen met de slagwerkgroepen Excelsior Dalfsen en Tamboer Lyrakorps Politiekapel Gelderland Zuid.

Strakke ritmes, vette klappen, onverwachte roffels, mooie melodische klanken en een enorme energie. Dat zijn de ingrediënten van een mooie slagwerkavond. Het wordt een bruisende avond met gestemde en ongestemde muziekwerken. De deelnemende verenigingen laten deze avond individueel hun werken horen en als finale zullen de drie slagwerkgroepen gezamenlijk een nummer ten gehore brengen die ze tijdens de workshop in de middag hebben geoefend. Het concert start om 19.30 uur in het Stedium, Muntstraat 10 Huissen. Zaal is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Slagwerken is iets wat je samen doet. Binnen de slagwerkgroep is er altijd ruimte voor nieuwe leden. Het Stedelijke heeft een eigen slagwerkopleiding. De vaste dagen voor lessen zijn op de dinsdag en vrijdag. De repetitie van de slagwerkgroep is de vrijdag. Voor meer info: slagwerk@stedelijkemuziekhuissen.nl.