(foto: Sjoukje Veldkamp)
(foto: Sjoukje Veldkamp)

Zonnebloem Angeren bezoekt De Minkhof

ANGEREN - Donderdag 20 september was de afdeling Angeren van de Zonnebloem te gast bij De Minkhof in Bemmel.

"De Minkhof voorzag de gasten na aankomst eerst van een kopje koffie of thee met cake. Daarna kon men aan de slag om een bloemstukje te maken. De dames gingen enthousiast aan de slag, soms te gretig, want al snel moest de verbandtrommel eraan te pas komen, omdat voor enkele dames de mesjes te scherp waren. De heren die geen belangstelling voor het bloemschikken hadden, konden biljarten of toekijken wat voor een prachtige stukjes de dames maakten.

Onder het genot van een hapje en een drankje konden de gasten daarna buiten nog genieten van de laatste mooie zomerdag, elkaars stukjes bewonderen en natuurlijk bijpraten of een wandeling in de prachtige tuin maken. Ook werden de gasten verrast door het bezoek van twee medewerkers van de Coop uit Angeren. Zij kwamen de opbrengst van de statiegeldactie bekend maken. Het overtrof onze stoutste verwachtingen. De medewerkers overhandigden een cheque van 550,20 euro aan de voorzitter van de afdeling.

Aan het eind van middag keerde iedereen - zoals Hetty beloofd had - met een mooi bloemstukje huiswaarts. De gasten en vrijwilligers kunnen terugkijken op een geslaagde middag, die mede tot stand is gekomen door de enthousiaste inzet van Hetty en Annie van De Minkhof, waarvoor onze dank."