Afbeelding

RegioBank-Guijt:
voor iedere generatie de bank dichtbij

GENDT – Guijt en RegioBank hebben een even zo lage drempel. Beide staan bekend om de 'ons kent ons' sfeer en dat maakt dat men er gemakkelijk even binnenloopt voor informatie. Doet u dat vooral deze maand nog, want in oktober zijn de Kinderspaarweken en... RegioBank-Guijt biedt nóg iets moois!

Opent u dit jaar een Plus Betalen of een Jongeren Betaalrekening met Overstapservice bij RegioBank-Guijt dan ontvangt u een cadeaubon, ter waarde van 40 euro, te besteden bij Welkoop Gendt! Miranda Hegeman, zelfstandig adviseur, geeft aan dat Guijt het belangrijk vindt om samen te werken met lokale ondernemers, ditmaal met Welkoop Gendt. Overstappen naar RegioBank is dankzij de Overstapservice eenvoudig en snel geregeld. 'Of u nu online uw bankzaken wilt regelen of liever persoonlijk, RegioBank-Guijt biedt u alle gemakken van deze tijd.'

Daarnaast zijn van 1 tot en met 19 oktober de Kinderspaarweken. Sparende kinderen worden beloond met een leuke attentie. Benieuwd wat dat is? Kom dan nog vóór 19 oktober langs.

Op zaterdag 6 oktober is RegioBank-Guijt in verband met de hypotheekweken extra geopend: van 10.00 tot 14.00 uur is er vrije inloop bij Guijt verzekeringen aan de Langstraat 1 in Gendt. (www.guijt.nl; 0481 427777; info@guijt.nl)